ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ

December 28, 2020

Στην εκπνοή αυτού του παράξενου χρόνου και μετά από πολυετή μελέτη, καταγραφή και ανάδειξη των πολιτισμικών στοιχείων που συνθέτουν τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, ήλθε η ώρα να εκδώσω ένα βιβλίο που αναφέρεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο στα Ελληνικά Παραδοσιακά Επαγγέλματα.

Σε αυτό περιλαμβάνονται 30 μικρές ιστορίες, οι περισσότερες αφηγηματικές, στις οποίες περιγράφεται η καθημερινότητα 30 και πλέον παλιών επαγγελματιών, αρκετοί εκ των οποίων έχουν πια οριστικά πάψει να δραστηριοποιούνται.

Το βιβλίο προλογίζει η Δρ Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη, τ. Διευθύντρια, επιστημονική συνεργάτις Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Ελλάδα 2021, έχει εικονογραφηθεί από 25 σύγχρονους ζωγράφους, φέρει την Αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και εκδίδεται από τον Εκδοτικό Οίκο Little Island Publications.

Ξέρω πως οι συνθήκες για να βρεθούμε όλοι μαζί σε μία Παρουσίαση του βιβλίου είναι δύσκολες για την ώρα.

Ενδεχομένως αυτό να γίνει και διαδικτυακά.

Ως τότε, όσοι επιθυμείτε να το αποκτήσετε, ίσως σαν δώρο για τις γιορτές, εκτός από τα βιβλιοπωλεία μπορείτε να το παραγγείλετε και ηλεκτρονικά μέσα από το e-shop της προσωπικής μου Σελίδας, ακολουθώντας το παρακάτω link:

Κοινοποίηση:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ ΣΤΟ REUTERS

19/10/2021

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΣΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ»

19/10/2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *