Νέα Pocket Books από τον Ηλία Μπουντούρη

Νέα Pocket Books από τον Ηλία Μπουντούρη

October 19, 2021

Κυκλοφόρησαν τα νέα Βιβλία Τσέπης από τις Εκδόσεις Little Island Publications.

Τα βιβλία περιλαμβάνουν από μία μικρή αφηγηματική ιστορία με ήρωα κάποιον παλιό επαγγελματία, όπου περιγράφεται η καθημερινότητά του, έτσι όπως έχει πια οριστικά πάψει να δραστηριοποιείται.
Στην ίδια ενότητα έχουν εκδοθεί συνολικά 30 βιβλία τσέπης που αναφέρονται στα Ελληνικά, Ξεχασμένα Επαγγέλματα, αναδεικνύοντας έτσι τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό.

Συγγραφέας των συλλεκτικών αυτών βιβλίων είναι ο Σύμβουλος Πολιτισμικής Διαχείρισης, Ηλίας Μπουντούρης, ο οποίος προβαίνει σε αυτήν την έκδοση μετά από πολυετή έρευνα, καταγραφή & μελέτη των πολιτισμικών στοιχείων που συνθέτουν τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία & αφού έχει εκπονήσει για λογαριασμό δημόσιων & ιδιωτικών σχολείων, πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων που αναδεικνύουν τον ελληνικό πολιτισμό & ιδιαιτέρως τα ξεχασμένα παραδοσιακά επαγγέλματα.

Καθώς το συγκεκριμένο έργο απευθύνεται & σε παιδαγωγούς, έχει δομηθεί με τέτοιον τρόπο που να αποτελεί & εκπαιδευτικό εργαλείο, ώστε, αφού κατακτηθεί αυτή η ιδιαίτερη γνώση, να μπορεί να μεταδοθεί στους μαθητές και να παράγει για εκείνους αξιοποιήσιμο εφόδιο. Για τον λόγο αυτόν, προωθείται ήδη και στα σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας.

Τα βιβλία περιλαμβάνουν επίσης ένα Audio Book με την ανάλογη ιστορία, όπως σπουδαία την αφηγούνται γνωστοί καλλιτέχνες, με συνοδεία ήχων τής εποχής καθώς και μουσικών του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταμάτη Κραουνάκη και του Στέφανου Βαρελά.


* Θα τα βρείτε στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας.
Αν επιθυμείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά, παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο:
https://iliasbountouris.com/product-category/pocket-books/

Κοινοποίηση:

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΘΗΚΟΝ

19/10/2021

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΡΟΚ

19/10/2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *