Νέο Audio Book από τον Ηλία Μπουντούρη

Νέο Audio Book από τον Ηλία Μπουντούρη

Μετά από την απρόσμενη επιτυχία που γνωρίζει η σειρά «Μικρά Οδοιπορικά», προχωρώ στην έκδοση ενός ακόμη Audio Book, με τίτλο «Από την μεγάλη έκρηξη, στα υπόσκαφα του Αιγαίου».

Αυτήν τη φορά, σας προσκαλώ σε ένα ηχητικό οδοιπορικό στο νησί της Σαντορίνης. Εκεί σας γνωρίζω τις περιπέτειες που προέκυπταν από τις πολυχιλιετείς ηφαιστειακές εκρήξεις, το μεγαλείο ενός μοναδικού στην ιστορία πολιτισμού που αφανίστηκε από ένα επαναλαμβανόμενο καπρίτσιο της φύσης, την γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές ιστορική διαδρομή του νησιού, την αιώνια εφευρετικότητα των κατοίκων, επίσης την επιμονή τους να γαντζωθούν από τους βράχους ενός αφιλόξενου περιβάλλοντος, τα δύσκολα χρόνια, μα και την δικαίωση. Και όλα αυτά, διανύοντας μια μακρά περίοδο από την προϊστορία μέχρι και σήμερα, και, όπως όλα τα Μικρά Οδοιπορικά που έχω εκδώσει, με τη συνοδεία ήχων της κάθε εποχής.

Το Audio Book έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις Little Island Publications.

Μιας και η συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται και σε όσους επιθυμούν να περιηγηθούν ηχητικά (κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους ή και πριν από αυτό) σε ελληνικούς προορισμούς που διαθέτουν έναν ιδιαίτερο τοπικό πολιτισμό, το νέο αυτό Audio Book έχει δομηθεί με τέτοιον τρόπο που να αποτελεί και ένα εργαλείο ξενάγησης για εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν την ξεχωριστή αυτή χώρα, τον πολιτισμό της, την ιστορία της. Και, βέβαια, για τον λόγο αυτόν, αξιοποιείται παράλληλα και από περιηγητές, ταξιδευτές, τουριστικά πρακτορεία, ξεναγούς, αεροπορικές ή ναυτιλιακές εταιρείες, ξενοδοχεία κτλ. μα και από την ελληνική ομογένεια.

Όλα τα Audio Book που έχω εκδώσει, διατίθενται από την ιστοσελίδα του Εκδοτικού Οίκου μα και μέσω της προσωπικής μου ιστοσελίδας. Μπορείτε να το αποκτήσετε άμεσα εδώ.

Η τιμή τους είναι πολύ οικονομική, το συγκεκριμένο κοστίζει μόνο 9 ευρώ και η διαδικασία απόκτησης σε ψηφιακή μορφή μέσω της ιστοσελίδας είναι πανεύκολη. Ωστόσο, εάν κάποιος δεν τα καταφέρνει καθόλου με την τεχνολογία, ας επικοινωνήσει μαζί μου και θα του το στείλω με email ή μπορεί να το παραλάβει και σε μορφή CD, με courier στο σπίτι του.

Κοινοποίηση:

Τρωάδες

21/09/2023

ILIAS BOUNTOURIS ART - 40 YEARS

21/09/2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *