Τα εικαστικά έργα μου τώρα και σε χρηστικά αντικείμενα

Τα εικαστικά έργα μου τώρα και σε χρηστικά αντικείμενα

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως ίσως γνωρίζετε, εδώ και καιρό έχει παρθεί η απόφαση να κυκλοφορήσουν και στην ελληνική αγορά αντίγραφα εικαστικών έργων μου που είχαν ήδη πουληθεί στο εξωτερικό.

Αν και η διάθεση αντιγράφων ενός εικαστικού καλλιτέχνη είναι κάτι που συνηθίζεται πολύ στην Ευρώπη και ακόμη περισσότερο στην Αμερική, εντούτοις, στην Ελλάδα ακόμη αντιμετωπίζεται από το κοινό (αλλά κυρίως από τους ίδιους τους εικαστικούς) με κάποια άρνηση – για να μην πω και με κάποια καχυποψία. Ωστόσο, εσείς, από την πρώτη κιόλας στιγμή αγκαλιάσατε και αυτήν την επαγγελματική μου πρωτοβουλία στην Ελλάδα, κάτι το οποίο με τιμά και με ευχαριστεί.
Σε αυτό το διάστημα, από την ιστορικό τέχνης Marina Gonta, εκδίδεται με μεγάλη επιτυχία και ένα επετειακό λεύκωμα με έργα της 40χρονης καλλιτεχνικής μου διαδρομής.

Στην μεγάλη αυτή ανταπόκριση από όλους εσάς, θαρρώ συντέλεσαν και οι χαμηλές τιμές στις οποίες διατίθενται τα αντίγραφα, σε σύγκριση ασφαλώς με τα πρωτότυπα.

Παίρνοντας θάρρος, λοιπόν, κάνω ένα ακόμη βήμα και συναινώ στην παραγωγή και διάθεση χρηστικών αντικειμένων στα οποία απεικονίζεται κάποιο έργο μου. Τα αντικείμενα είναι αρκετά, αναφέρω ενδεικτικά τα ρολόγια τοίχου, τα puzzle και τα mousepad,

ενώ τα έργα εξακολουθούν και τυπώνονται σε άριστης ποιότητας καμβά, σε ειδικό χαρτί, σε χαρτί πλαισιωμένο από φίνο πασπαρτού, αλλά και σε cards postal, μια ξεχωριστή και οικονομική λύση για τις ευχές σας.

Έχουμε ήδη μπει σε περίοδο εορτών και είμαι σίγουρος πως ερευνάτε κιόλας για τα δώρα στους αγαπημένους σας, προσπαθώντας να συνδυάσετε την ποιότητα με την οικονομία. Να θυμάστε ότι το αντίγραφο κάποιου ιδιαίτερου έργου τέχνης είναι ένα πολύτιμο δώρο που πάντα εκτιμάται.

Όπως θα δείτε οι τιμές τους είναι πολύ καλές και η παράδοση γίνεται στον χώρο σας.
Επίσης, ό,τι και να προτιμήσετε, συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας που φέρει την υπογραφή μου.

Μπορείτε να τα αποκτήσετε από επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και από την επίσημη ιστοσελίδα μου – σας παραθέτω το αντίστοιχο link: https://iliasbountouris.com/xristika/

Κι αν τυχόν έχετε κάποια απορία ή ερώτηση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

* Όσοι ενδιαφέρεστε μόνο για χονδρική, παρακαλώ, επικοινωνήστε με email εδώ

Κοινοποίηση:

Στην αναδρομική έκθεση του Ρόθκο στο Παρίσι

31/10/2023

23 αιώνες - ένα μικρό οδοιπορικό στα Κάστρα Θεσσαλονίκης

31/10/2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *